fredag 29. februar 2008

Å jeg savner å skrive her inne

Ja nå har vi vært hjemme i en måned og jeg synes vi har vært hjemme så lenge, føler det er så lenge siden vi har vært i Australia.
Jeg savner det litt innimellom, men jeg er jo så glad i å være hjemme, liker meg best hjemme.
Synes det er litt trist å ikke skrive på bloggen lenger, savner det og savner å få kommentarere fra alle våre gode venner.
Nå er hverdagen i full gang og her går det unna. Jeg trives i min jobb på sykehuset og Leiv Arne har begynt og ikke kommet helt igang, han var igår sammen med pappaen sin en tur til Ulsteinvik for å se på dåp av båten han skal være med på.
Silje og Julie er igang med håndball og fotball og de synger begge i kor. Jeg har blitt utnevnt til styreformann i koret og blitt utnevnt til håndball trener for Silje sitt lag, det er jo en skikkelig utfordring for meg, men det skal bli gøy.
Jeg tror jeg må lage en ny blogg.... hva skal det bli???
Jeg får bare si at bloggen er nå avsluttet - jeg kommer ikke til å skrive flere innlegg her nå.
Takk til dere som har fulgt med oss på turen...
Mange klemmer til alle dere.

3 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Karianne sa...

Nå er det snart ett år siden vi reiste fra Australia - å jeg skulle ønske vi skulle snart på en lignende tur for det var så kjekt, men det blir det nok ikke på mange mange år.

Anonym sa...

Hei.
Vi er en familie på 5 som skal til Australia i desember og januar. Lurer derfor på veldig mye. Flyr til Cairns og skal ha ei uke i Port Douglas. Ellers har vi ingenting spikra. Trenger reisetips om dere vil dele. Ta gjerne kontakt på mail marran32@hotmail.com.
Vennlig hilsen Marit