mandag 19. november 2007

Caloundra


Her er Julie i sitt rette element / skikkelig badenymfe
Her hjelper Silje meg aa rydde og aa vaske litt, hun har blitt en vaskekone?


Her koser vi oss og spiller kort, her ser dere inn paa kjokkenet.




Her er fra bassengomraadet, dette ser vi fra balkongen, skikkelig fin utsikt



Her koser mor seg med ett glass rodvin



Ja naa maatte jeg bare legge inn noen bilder her for at dere skulle se hvor fint vi har det. Og vi er helt enige om at vi har det bra. Og Ella isen her nede er fantastisk god, kommer nok til aa kjope nok av den disse ukene som vi skal vaere her.
Og pappa jeg fikk ordnet det saann at linken til loggen til jentene ligger hoyt oppe paa siden vaar, det var virkelig bra du sa, det hadde jeg ikke tenkt paa. Men naa faar dere ha det saa fint saa lenge.
Hei ja naa har vi det skikkelig bra her altsaa. Vi hadde bestemt oss for aa vaere paa Surfers Paradise noen dager, men da vi gikk for aa sjekke hotell der saa spurte de oss om vi visste hva som skulle skje der de neste 2 uker, og Leiv Arne saa sporrende paa de for det visste jo ikke vi. Det skulle vaere schoolies, det er det samme som russetid her, da skulle det vaere full fest i gatene i ca 2 uker. Han som stod i resepsjonen sa at vi maatte komme oss bort derfra saa fort som mulig, og det siden vi hadde med oss barn. Da kjoerte vi videre nordover og bestemte oss for aa kjoere innom naermeste by og det var da vi endet opp til Caloundra. Vi ble anbefalt et hotell som heter Norfolks Apartments og det er bare saa flott. Det er 2 soverom, mainbedroom med eget bad og ett bad til og en do. Det er stor stue med kjoekken og en fantastisk flott veranda. Der ser vi rett ned til sjoen og ned paa bassenget, jentene gaar ned og bader og vi kan sitte paa verandaen og foelge med de der. Det stod i brosjyren fra hotellet at de desverre ikke kunne gi oss ett rom uten havsutsikt. Kan desverre ikke legge ut bilder naa for vi har ikke fatt de over paa dataen ennaa, og vi har ikke internett tilgang fra hotellet saa vi maa inn paa internetkafeer for aa skrive her. Det er saa kjekt aa faa kommentarer og vi er kjempeglad for det.
Mange klemmer fra oss down under

8 kommentarer:

Sissel sa...

Det høres ut som om dere har det kjempebra, håper turen har stått til forventningene så langt. Her hjemme er det lite nytt. Vi pakker og pakker og er snart klar for Vegsundet. Kos dere videre!!!

Sissel sa...

Savner dere forresten!!!!!!

Barbro sa...

Hei på dokke..Høres ut som om dokke har det spennende!Tenk så deilig å bare ta ting sånn på sparket!!
Fiskene lever i beste velgående..heldigvis!! Her hjemme forberedes julegaver og alt er ved det gamle.Endelig bra vær hos oss, så det går an å være ute litt med barna,.men her mørkner allerede i halv-fem tida..så sånn er det..
men det e jo litt kos også når kvelden kommer, og vi kan tenne litt stearinlys og sånt.. Gleder oss til flere bilder på bloggen! Hilse masse til jentene!! kos dokke videre alle sammen,og følger med på neste oppdatering fra dokke.Er det noe som er helt forskjellig fra det dokke hadde sett for dokke før dokke dro? har dokke sett koalabjørner?
-klem

Birgit Hjelseth sa...

Høres ut som en drøm, sitte på verandaen med med noe kaldt å drikke, og se jentene kose seg i bassenget nedenfor....
Ella lurte på om de hadde god is der nede?
Har vert hjemme med Ella i dag, spysyke for tredje gang på under 1 mnd. Kunne ha kvelt de foreldrene som bare sender syke unger i barnehagen, og smitter resten av gjengen.
Vi har hatt ei heil helg med opphold og sol! No er det 2 grader, og månen skinner opp Brusdalsvannet:-)
Kos dere videre, vi følger spent med, og gleder oss til dere legger ut flere bilder.

Lisemor sa...

Hei, den russefeiringen var sikkert like greit å stikke av fra.. Hadde sikkert blitt dårlig med nattesøvn. Her har også vært blå himmel og sol, men tp her er jo på andre enden av skalaen.. Jeg skal nå på tre nattevakter. Formen er nå veldig mye bedre og det er litt godt å komme på jobb igjen. Da blir ikke ventetiden så lang;) Vi har forresten sett nurket!! Det var verdens vakreste nurk som gapte, svelgte, klødde seg på nesa, strakk på armer og bein og såg ut som at det koste seg verre. Vi hadde ikke lyst å gå derifra. Fikk sikkert 1,5meter med bilder. De var kjempefine.. Ankomsten ble beregnet til den samme som vi hadde tenkt oss.. Slik var det sist også. Dere må fortsette å rulle dere i sand og vann og få masse svømmehud mellom tærne. Jentene kommer vel hjem kvakkende som bade-ender. Gleder oss til flere bilder fra drømmeturen. Ida skravler som bare det og digger Elias-filmer. Det gjør vi også..hehe. Helten hennes er selvfølgelig Tråle, den griske, sure sunnmøringen!! Ellers er alt strålende her i Grindvika. Snakkes..

Lillian sa...

hei no har karl p lagt innkode til meg Vi håper dere har det bra Jacob har sjekka og det stemmer att det er 100 timar pr mnd gratis å ringe til dere .No er vi oppe hos kp leiligheta til j a er ferdig så no koser vi oss her men vi saknar dere men, skjønner att dere har det fint, dere får kose der er 2200 .egod natt klokka

karl-paul sa...

Heisan!!!!
Kjekt å få litt innblikk i siste dagenes hendelser. Høres bedre og bedre ut for hver gang vi leser nye innspill på bloggen deres. Sikkert kjekt å endelig få roe seg litt, dere har jo vært på farten mer eller mindre siden dere dro fra Ålebyen.
Her er alt bare bra. Julen nærmer seg og forberedelsene er i gang.
Ungene har det bra.
Sebastian har vært mye plaget siste månedene og skal på sykehuset og testes for cøliaki.
Jacob- Andre og Silje har flyttet inn i kjelleren vår så det har vært kaos her hjemme siste.
Men er godt å få han hjem igjen!!!
Ellers har alle det topp.
Kos dere videre, stor klem fra oss.

Anonym sa...

Hei Leif Arne & dokke....

Ser ut som dere har det kjempe koselig down under :-)

Snakkes

JT Omdal