onsdag 21. november 2007

Ring oss hvis dere vil i en uke til

Hei vi har jo telefonnummer paa det hotellet vi er naa og nummeret dit er - nb sjekk ut hvor mye det koster pr minutt for dere ringer saann at dere ikke blir blakke til jul - hi hi.... husk at vi ligger 9 timer foran dere.


NÅ HAR VI REIST HERFRA SÅ IKKE RING

11 kommentarer:

Lillian sa...

Hei til dere også eg er på jobb alt som vanleg heime .j kjøyrer bilen dokka og det er mykje lettare no når vi har 2 bilar b bilen er satt inn for vinteren og kjem vell ikkje ut før til påske ,men det er lenge til !.på Vatne er det også bra og i nabo huset kavar dei, men har det bra både oppe og nede .kos dokke klem fra meg og j

Sissel sa...

Da var vi på plass i Vegsundet. Takk til dere som er såååå snill..... På lørdag kommer 6 gode hjelpere for å vaske ned på Myrvang. Fy så mye som samler seg opp. Nå sitter Steinar med en konjakk i hånda og slapper av.
Klem fra oss

Birgit Hjelseth sa...

Hei på dere!
Snakker jo mere med dere nå enn når dere er hjemme :-)
Ser skikkelig fint ut, og tenk det er bare begynnelsen!
Her har vi det bra. Kjøpt noen julegaver i dag, og butikkene har begynt å spille julemusikk og hengt opp pynten til jul. Blir jo rart for dere å feire jul der nede. Er det sånn som på film at det er overdrevent pyntet og kvite juletrær?
Har forresten bestillt oss tur til sommeren, men det er leeeenge til.

Sneiks

Reiakvams tur til Australia 2007-2008 sa...

Hei dere, det er saa kjekt aa hore at alle har det bra. Og det er kjekt at det er noen i huset vaart Sissel, det er jo bedre det enn at det er tomt. Men du maa sette i kontakta paa datamaskina saa kan dere bruke telefonen vaar til aa ringe til oss paa hotellet. Vi har IP telefon og kan ringe 100 minutt til utlandet uten noen ekstra kostnader. Og Birgit det er vel ikke saa gale som paa filmene, men noen hus er overpyntet og det er litt rart siden det er 30 grader her.
Ha det fint saa lenge

Lillian sa...

Hei ,ja i dag våkna vi til snøv og kvitt landskap .Det er vinter,vi fyrer i peisen og koser oss inne .Eg er på jobb klokka er 0830 det er foreløbigt stille,men i 10 tida vil det nok bli ein del å gjera , eg skal ut på ANGST TRENING .Det er spennande og kjekt å få folk i gang igjen .vi håper dere forsatt har det bra ,og koser dere. Hilsen oss på Reiakvam.

Barbro sa...

Hei på dokke!
I dag skal vi på julebord på Color Line med Ålesund Taxi..Skal spise masse pinnekjøtt og ribbe!!nam nam..He-he skal bli deilig.Knapt nok fått starta på julegavene,,det var den tidsklemma alle snakker om...Håpe dokke har det fint.Hils til jentene og si at fiskene har det bra:-) ..dei får iallefall ikke for lite mat for å si det sånn;-)

Unknown sa...

Liten hilsen fra Ålebyen kledd i snø. Mange fine bilder! Kjekt å høre at dere likte Singapore. Håper alt gikk bra med reisen ellers, med unntak av folk ikke ser at de må ha visum og sånn...Er akkurat hjemme etter langtur til USA/Karibia som reiseleder for en gruppe ombord på RCCL*s Freedom of the seas. Godt med litt varme på kroppen....Vi høres ad etterhvert! Stor klem!!

Birgit Hjelseth sa...

Heisann!

I dag har vi vert på julemesse på skolen. Snøen lavet ned mens de tente jule grana, er jo litt koselig og vere hjemme og :-)
Begynner og glede oss til en lang juleferie, både store og små.
Håper dere fortsatt har det bra.
Klemz

Sajjad Sharif sa...

Heisann,

Tenkte vi skulle sende en hilsen fra Staffhouse til Leffa og familien.

Håper dere har det helt fantastisk. Det er sikkert nesten som å være på kontoret og gjøre moduler ;-). Har jobbet 27 timer i helgen !!

Hilsen Sajjad, Hans Arne, Knut Johannes og "Pistol" Pete.

PS: Når skal dere tilbake til Sydney? Regner med at jeg lander i Sydney, 7 Dec, også er jeg tilbake der rett før nytt år.

Svar meg gjerne på min blog http://sajjadsblog.blogspot.com/

Mel.B sa...

Hallo
Ser ut som dere koser dere på tur ja.Men nå må du oppdatere litt!!!!(Netsn som cab sheet He,he)
På Heidrun er det stort sett storm og litt minus i lufta,ingen svømme basseng her heller (sur,sur)
Dusjene er iallefall ålreite her.
Nyt turen,og lykke til

Hilsen Melvin & Ebbe

bianca izabelle sa...

hei silje koffor ringer du aldri meg og bare til marielle og monica??kan du plis ringe meg??hilsen bianca