torsdag 8. november 2007

Flyplassen i Singapore

Hei, ja naa sitter vi paa flyplassen i Singapore, flyet vaart til Sydney er 3 timer forsinket, saa vi fikk noen ekstra timer her da, men vi har jo saa god tid saa det er ikke farlig. Kanskje like greit for da kommer vi til Sydney lokal tid klokka halv ti og ikke klokka halv sju. Jentene er saa flinke, de har gjort masse lekser saa timene gaar. Naa er vi paa en internettkafe med gratis internett i ca 15 minutter hver og det er jo flott saa kan jeg skrive her inne litt ogsaa. Dere faar ha det fint hjemme i regnveret / og pappa du maa ikke vere saa pessimistisk, 20 grader er jo bedre enn 2-3 grader som dere har hjemme. Men vi har planer om aa reise saa langt nord mot Cairns saa fort som mulig. Vi har det bra... mange klemmer til alle dere hjemme.

6 kommentarer:

mamzy sa...

hei, mamsy er altså meg, tante søt! Jeg er så dårlig på sånt at jeg klarer ikke skifte og må lage nytt hver gang osv, får få en av ungene til å hjelpe meg litt. Gud så kjekt dere har det og så kjekt å se bilder, legg ut masse. I morgen er det heldigvis meldt 16 grader og sol og vi skal ut på sjøbua å spise sammen med kri og and for kri har bursdag i dag. Det er faktisk meldt mellom 16 og 20 grader helt til onsdag. Så bare svett ihjel dere, vi har det deilig! Ikke misunnelig i det hele tatt. Håper vi kan snakkes en annen dag på skype, passet ikke som du skjønner i går. God tur til australia da dere - hoi hoi!!!! Kos og klem fra bestetante søt og alle de søte bestetantesøtbarna og ikke minst den tøffe bestetantesøtmannen

Lilleberget 12 sa...

Leiv Arne.Hvis du vil leve opp til ut på tur aldri sur, så må du prøve å flekke tenner av og til...
Ellers så ser det ut til at dere har det bra,her er det meldt full storm til natta så det blir spennende å se hvordan det går med brygga.Hels alle sammen fra oss.

Redaktøren sa...

Musestorm i et vannglass - men, det blåste fælt lengre sør.
Den første snøen la seg idag og det skal bli kaldt utover neste uke men fint vær fra mandag.
Det var "værmeldinga for Vestlandet"

karl-paul sa...

Hei alle sammen!!!
Godt å høre at alt er bra med dere, høres og ser himmelsk ut!!!
Alt vel her, ungene er endelig friske og vi håper på å kunne komme oss på julebord i morra. Skal på teaterfabrikken.
Her snør det og er ikke meldt noe annet videre i helga.
GI MEG LITT SOL OG VARME!!!!!!!
Liker ikke kulden, men kjekt med snø for ungene sin del.
Kos dere masse videre.
Chattes i Australia.....

Stine sa...

Heia :) No e vi kommet oss i hus, og instalert internett, så no kan e begynne å følge me på bloggen dåkka :) Ser ut som dåkke har det fantastisk, skal bli spennende å følge me dåkke fremover!
Her e alt bare bra.. Flyttesjauen er over å vi kan begynne å roe oss! Trives godt her!
På jobb e alt som før, men vi savner selvsagt deg!
Hade bra så lenge!

Lisemor sa...

Hei dere. Så deilig å ha all verdens med tid.. Hehe.. Her er det vått, kaldt og slaps.. Vi er ikke lite misunnelige på dere der nede/borte.. Er enig med "lilleberget 12", Reiakvams store høvding kan gjerne smile litt. :):):) Dere andre smiler så det holder;) Lite nytt her hjemme, bortsett fra at Ida nå har bæsjet på potte.. Så stolt og forundra over å sleppe lorten i "friluft". Ellers stiger formen min for hver dag..endelig. Kos dere, så kan vi sitte her og dagdrømme om sand mellom tærne og kalde drikker i skyggen..