søndag 13. januar 2008

St Kilda og Phillip Island

Ja vi er fortsatt i Melbourne, eller rettere sagt St Kilda som ligger ca 10 utenfor selve Melbourne. Vi har ikke internett i leiligheten saa Kristin det er vanskelig aa ringe, men vi har proevd aa tjuvlaane litt nett naar vi er her nede, men det er ikke saa lett det heller. Vi har det bra, her har vaert veldig varmt, opp i 42 grader, men idag er det bare 21 saa vi er naa paa et kjempestort shoppingsenter. Vi skal vaere her til den 16 og da begynner vi aa reise nordover igjen, holer paa aa ordne hotell for den siste uken naert Sydney.
Men vi har det bra og vi setter pris paa aa hoere fra dere, send meg gjerne sms det synes jeg er kjekt.
Imorra skal vi til Phillip Island, der har vi vaert foer, men det er saa fint der, passelige boelger og helt rent vann uten brennmaneter.
Mange klemmer til dere hjemme, naa er det nedtelling, noen synes det er trist at det ikke er saa lenge til vi skal reise og noen synes det er nok og at det er helt ok aa reise hjem igjen.
Dere faar ordne fint vaer og snoo til oss hjemme da.

5 kommentarer:

Birgit Hjelseth sa...

Hei på dere

Jeg synest på en måte at det er trist det snart er slutt på reisen deres. Har vert så kjempekjekt å følge med dere!! Alle på jobben er orientert om de på Vegsundet som har skjønt meningen med livet, pakket ned litt i en koffert og vert borte i 3mnd!!

I går var vi på fjellet og det gikk kjempebra med Ella. Ho har tatt det fort og henger på. Såg så lett ut når Ståle for ned bakkene med ho, så jeg tenkte dette må no jeg med klare, men vi bare datt, og til slutt tok ho av skia og begynte å gå ned. Dette kan ikke du mamma... Så, når pappaen kom, hektet på seg selen så tok ho skia på igjen og jeg fikk bekjed om at han er mye flinkere, så måtte jeg vel bare svelge den.

Dere må ikke misforstå, vi er kjemeglad dere kommer dere hjem snart. Uten at krokodiller har spist dere opp, eller at noe anna skummelt har skjedd.

Glad i dere og gleder oss til dere kommer hjem:-)

Klem fra oss

Anonym sa...

HEI.!'
Synes det er litt dumt dere kommer så seint hjem på den mandagen den 28.'
Hadde liksom sett for meg at dere kom hjem sånn midt på dagen i 4-tiden liksom. men men.'
Litt mye skrivefeil her altså, men gidder ikke rette opp. Er jo i ammetåka...ha ha.
Dere er vell litt døgnvill da når dere kommer. Skal dere sove hele tirsdagen?Dere skal vell på butikke å handle inn mat. Passer vell bra for tilbudsavisen fra OBS kommer den mandagen....savner dere masse. klem fra
meg. søster kristin

Anonym sa...

Ja da er snart turen gjort!!
Blir kjekt når dere kommer hjem,.,til og med Synne lurte på når vi skulle gå tur bort å leike på rommet til jentene..ho syns det var litt lenge siden..

Det blir vel en spennende hverdag med begge to i nye jobber også:-)
Og uvante forhold for jentene å sitte på skolebenken...

Gleder oss til noen øl og masse bilder og historier fra turen...he-he

Nyt den siste tiden no da!!
(det bli jo "verdens lengste" fly-tur hjem også)

PS.Alle har det bra her hjemme..ikke`no nytt:-)
-KLEM

Anonym sa...

Hei ,vi er forsatt uten data /hustelefon men når dere fra jobb .stort sett bra heime ,men forsatt forkjøling og pjuskete ungar .Dere må gi oss ein beskjed når toget er på Åndalsnes så kan Jacob hente dere .Det skal bli godt å få dere heim .i dag er her 3 varme grader og det er vel fin tempratur i midten av januar ? Kos dokke og nyt dei siste dagane av denne utrulege ferien . Stor klem fra mor .

Anonym sa...

HEI
Sitter med kjæresten å ser på liverpool kamp. de leder 5-0 så idag blir det sex. jippi....
Jonas har tatt 2 sprøyter idag eller rettere sagt 2 vaksiner. Så ikveld har han vært pjuskete og fått sin første stikkpille.
Tenk nå er reisen deres snart over. Synes ikke 3 måneder har gått så fort heller da, synes dere har vært lenge borte, og det skal bli deilig å få dere hjem igjen. Og sikkert deilig for dere å få ungene tilbake på skolebenken og de faste rutinene og hverdagen. Huset deres kommer til å bli overbefolket av besøk når dere kommer hjem. Tror det er mange som savner dere, spesiellt meg. klem søster kristin