mandag 10. desember 2007

Bilder fra farmen


Her er familien som vi besøkte, det er Leonie, John, Tahnee (7år), Jessie (5år) og Jack (3år) Chalk. De bodde på "Denham Park" Station, Nebo QLD. Dette var en kjempekoselig familie som vi besøkte, overnattet der 2 netter og hadde det helt topp.









Og her er barna, de hadde det så fint og lekte fint ilag.







Her er Leiv Arne på hesten, John mente hesten var litt liten for han, men at alle hestene var det...











Her er bilde fra de store minene, her fant de kull, det var så stort, nesten uvirkelig.













Her var hunden som var kjeledyret deres og ellers så hadde de 15-20 hunder som de brukte når de skulle samle kveget.
Dette ble Silje og Julies favoritt hund, den var
så snill










Her er fra kjøkkenet i huset deres













Leiv Arne og Silje på tur




























Her er noen av de 3500-4000 kvegene som de hadde














Her er Jack, han koste seg.











Så var det Kariannes tur på hesten, dette var gøy













Så måtte vi ha oss en luftetur i varmen (36grader)












Nærbilde av ett kveg















Jack likte at vi tok bilde av han, her sitter han på gressklipperen












Ungene bak i bilen på vei for å se om vi kunne se kenguruer, men det var ikke mange vi så












Her skulle jentene sove ilag, vi overnattet i skolerommet deres. Det var 3 timer til nærmeste skole så her underviste moren de, det fungerte greit.








Utsikten fra en gammel Toyota Landcruiser

Gammel utrangert rigg som de brukte for å bore etter vann






Her inspiserer John boreriggen og kan bekrefte at den er ubrukelig

9 kommentarer:

Lillian sa...

ÅÅÅ dette såg kjempespennande ut , og god lærdom for dykk alle .nesten utruleg å få vere med på noko slikt .dette blir noko å fortelle i klassa når dokke kjem heim .husk å skrive i dagboka .eg kan tenke meg att det blir lita tid til den no ,men det er forseint å skrive når dokke kjem heim .No maser farmor fælt? MEN DET ER DET FARMØDRE ER TIL FOR . STOR KLEM TIL DOKKE ALLE FIRE .

Anonym sa...

HA HA HA LOL!! Cowboy Leffa!! hehe du skulle nok hatt en litt større hest, ja ;-) ellers såg det veldig bra ut, hihi ;-) Så gøy å prate med deg på taletuten! Høres ut som at dere stortrives og det vises jo på bildene og da :) Jeg har jo alltid drømt om å få bo på en farm i Australia da og jeg må si jeg er temmelig misunnelig.... men gleder meg over at dere får oppleve dette og at Silje og Julie også får være med! Nå er det litt under 2 uker til jeg og utlendingen min kjører til Sverige i vår "nye" bil for å feire jul og nyttår der. Det blir kjekt, bare vi kommer oss trygt fram, hehe! Blir nyttårsfeiring på hytta til svigers i gokk. Thermodress og snøskutersandwitch hahaha :P kan bli interessant.. Ønsker dere fortsatt god reise og lykke til med surfinga! Johannes hilser så masse! Glad i dere! *nisseklemm* fra Bente :)

Anonym sa...

hei på dokke.
Ja da var endelig alle julegavene i boks!! Dokke sleppe unna litt stress ja,,men det er no kosen begynner.Kakene ligger i boksene,fårerullene er sydd og 10 dager igjen på skolen! hurra.Da er det luciafest,nissefest og 4års dagen til Synne som står igjen..Går i ett kan man si.Men det er jo da jeg liker meg også:-)
Temperaturen ligger forresten rundt 5..minus altså..Så kaldt at det er hvitt ute.Da fyrer vi i peisen og koser oss.Sitter å tar me et glass vin(selv om det er mandag) og venter på Wallander på
tv2.Såg litt artig ut på landet..med selebukse og cowboyhatt:-) Sikkert spennende å treffe andre folk enn turister.Går det bra for barna å snakke engelsk?
Kos dokke videre!! Er på bloggen hver dag,,kjekt å følge med dokke på tur!
Skal hilse fra mannen..Klokka er halv ni og leggetid for han som skal opp kl 5 hver morning.Høysesong i næringa no så bare å stå på.
-klem

Birgit Hjelseth sa...

Hi!

Nesten som det er tatt klipp rett ut av en cowboy film, dette såg rå gøy ut!!

Her er det steike kaldt, -5 grader og isss kald vind, ikke noe å lengte hjem til.

Kos dere i varmen.

Snakes

Sissel sa...

Long time.......... I dag er det tirsdag og jeg er tilbake på jobb. Nå er vi kommet oss inn i huset. Det står ennå noe igjen i Vegsundet som vi må hente en av dagene. Selv om jeg "snakket " med deg lørdag så føles det så lenge siden. Har hatt mye å styrt med. I går malte vi veggene på kjøkken. Skulle ikke gjøre noe, bare male barneromma... du vet hvordan det er. Nok om oss. Det så fantastisk ut å være på farmen. Så gøy å få besøke dem. Flotte bilder! Dere har vel begynt turen mot Sydney. Har ikke kommet på nett igjen hjemme, men jeg skal skifte en kontakt i dag så forhåpentligvis får vi ordnet det i dag. Savner dere. Kjør forsiktig.

Anonym sa...

Karianne! Det er utlyst en stilling på med 2 nå :) Du finner den på minarbeidsplan, åsså går du bare på lenker (står lengst til høyre) åsså finner du den enten under internt eller eksternt utlyste stillinger ;)
Håpe dåkke har det fint!

karl-paul sa...

Hei hei!!!

Ta med litt sol og varme hjem til oss også....her er ikke bedre enn 3 minus....og jeg fryser......

Skulle legge inn en lengre kommentar her, men bommet og la den inn på forige innlegg. Så dokke får bla nedover å lese. Tror den ligg under 9 desember.

Koskos fra oss

Anonym sa...

Hei på dere !

Jas nå har dere vært borte en stund og som jeg skjønner så har dere det bra! Det er kjekt å høre! Det er vel så mye opplevelser på en gang...Her er det vinterland og kaldt men det er fint! Drar til syden neste lørdag og det gler jeg masse til..:0))
Kos dere og enjoy også høres vi snart igjen!

ps kjekt å se masse flere bilder :0)

Anonym sa...

Heisann
Nå er vi endelig trådløs igjen. Dere er vel kanskje kommet frem til Sydney? Nå har gutta begynt med juleferien. Vi gleder oss masse til i morgen for da skal vi inn å møte Brusdalsnissen. Vi har begynt å komme oss i orden. Juletreet er kjøpt og skal pyntes i løpet av helga. Vi savna dokke.