søndag 9. desember 2007

Nå bor vi på en Farm - ia ia å

Hei, ja nå er det søndag og vi har vært borte i 5 uker, det er rart, for det føles ikke ut som det er så lenge siden vi reiste, men vi har 7 uker igjen...
Da vi var på Big 4 så møtte vi et par som har 2 jenter på 7 og 5 år og en gutt på 3 år. Silje og Julie lekte mye sammen med de i passenget så vi begynte jo å snakke med foreldrene, sånn er det å ha barn, da blir man sosial... Men iallefall, de skulle reise fra campingplassen på fredagen så vi inviterte de bort til oss for å spise sjokolade kake til Silje sin bursdag og de kom og var der noen timer før de reiste hjem. De inviterte oss hjem til seg hvis vi hadde lyst til det, de bodde på landet for å si det sånn, det er 1 time til nærmeste nabo og det er 3 timer til skolen. Så damen i huset er lærer og hun underviser jentene sine og så har de samtale med læreren sin 40min pr dag på telefon, det er mange som har det sånn her, og det fungerer bra. De har ca 3500-4000 kveg og ca 20 hester og mange hunder (Border Collier). De har en kjempestor eiendom.

Ihvertfall, vi bestemte oss for å reise å besøke de. De tegnet opp kart til oss og hadde bra veibeskrivelse, så vi kom hit igår, lørdag, kl 15. Jentene fikk bade i bassenget deres og Leiv Arne og John dro for å se på hestene om de var ok. På kvelden reiste vi ut for å se på kengururer, men vi så bare noen få for det hadde begynt å bli mørkt ute. Men idag har vi alle sammen vært og ridd på en av hestene deres, jeg har jo aldri ridd før så dette var jo spennende og en ny opplevelse. De har tatt godt imot oss og vi har det så bra her, skal bli her til imorra og reise videre sydover da. Men vi har fått oss nye venner og det er kjekt, det var sånn som alle sa før vi reiste, de som allerede hadde vært i landet før at de er vennlige og gjestfrie.

3 kommentarer:

Lillian sa...

hei dette hørtes spennande ut .tenk å få oppleve livet på ein så stor gård ! det skulle eg gjerne opplevd .ser att dere har det bra .(ELLER RETTARE KJEMPEBRA )Her er det andre søndag i advent ,og jacob pusser panner .!
eg vasker litt rundt og rydder litt .det blir nok Jul i år også sjølv om dere er på feil side av jordkloden .STOR kleeeem fra oss.

Anonym sa...

hJELP...Ser det hagler stooore hagel i Sidney...

Birgit Hjelseth sa...

Joho:

Kjekt å få bo i hjemme hos folk og se hvordan de lever på orntlig da!

I dag har vi vert i kirka, Robin og Anne Lin og resten av konfirmantene hadde lysmesse. Robin leste fra bibelen og Anne Lin sang så fint, dere skulle sett, de har brått blitt så voksne! Satt der med tårevåte kinn og så på..
Ståle var ute med Steinar og hjalp til med flyttesjauen,var visst rart og komme bort til dere så var det Sissel & Co som bor der, men er jo bra at de passer huset deres.
No er det bare to uker igjen med jobb før jul. Til helga reiser vi til Trondheim på julebord, det blir bra. Masse å gjøre før vi reiser, men kjempedeilig når vi har kommet oss avgårde. Eneste ungefrie helga vi har i året, går i ett fra fredags morgen til søndags kveld nesten uten søvn. Kjenner at vi ikke er ung lenger.... Men som Leiv Arne sier, du må ikke ta den siste pilsa Birgit, det er den du blir dårlig av.:-)Skal prøve å huske på den...

Kos dere videre.

Klemz