mandag 24. desember 2007

LEIV ARNE 37 ÅR IDAG 25.DESEMBER ----- GRATULERER MED DAGEN


Her blir Leiv Arne som en liten guttunge igjen, dette er bare favorittbilen hans. Vi har nå hatt en outlander eller noe, så skulle vi levere den inn igjen for vi hadde bare lånt den til den 23. Men da vi var på kontoret den 22. så sa de at den måtte vi bare beholde for det var ikke mulig å få tak i bil på denne tiden, det er høysesong. Så vi bestemte oss for det. Leiv Arne skulle bort kl 10 den 23. for å skrive under på en ny kontrakt. Han kommer tilbake etter en liten stund og gliser villt, han har fått ordnet seg en Toyota Aurion til en god pris, dette var bare dagen hans, men det var en ting og det var at vi måtte hente den på flyplassen, men det var ingen problem for Leiv Arne han kjørte gledelig lenge han for å få en sånn bil.... så nå har vi den. Jeg har nesten nakkesleng for han kjører så fort, akselerer heter det vel. Men jeg har kjørt denne bilen selv nå og den er virkelig bra. Tenk at til og med jeg kjører bil her nede, på feil side av veien, men det har gått bra så langt.


8 kommentarer:

Anonym sa...

gratulerer med dagen Leiv Arne.du bruker alltid å feire dagen her hos mor og far ,men i år får vi feire deg sjølv om du er langt borte Det er bare ein mnd igjen til dere er heime igjen så vi får gøyme siste pinnekjøtsida til dere kjem heim ,dere må få smake det dokke også ..enig?kos dokke ,og stooor klem til dere alle

Anonym sa...

Gratulerer med dagen Leiv Arne!!!! Masse klemmer fra alle oss i Torebakken.
Ja nå er julaften snart over her og vi har fått ryddet opp og kommet oss i joggebuksa. Det ser ut som dere har hatt en koselig julaften. Vi savner dere. Sander og Mads har fått masse nye leker i år, bl.a. walkie Talkie, fjernstyrte helikopter, geomag, pokemon kort, star wars byggesett, star wars lasersverd m.m. Vi store barna har fått noen gaver vi også - et dobbelt vaffeljern, vannkoker, kjøttkniv, penger og gavekort. Ha en fin bursdag, leiv arne.
Det var forresten kjempekoselig hos Brusdalsnissen i år også.

Anonym sa...

Gratulerer med dagen Leffa!!
Hilsen Svein Rune & Barbro

Kcirtap sa...

Hei å hå,
Gratulere så mye med dagen og ha en fortsatt fin jul og nyttår down there. Jeg reiser til heidrun den 27 des så nyttår blir nok offshore denne gangen også.......skal gå nattshift så vi snakkes kanskje på msn. God tur videre :-)

Kcirtap sa...

PS.Legg frem noe data om bilen då.....

Anonym sa...

Gratulere med dagen og God Jul til dere "down under " haper det blir gebursdag med stil .

Klem fra
Kari-Anne

Ps : Koset oss veldig med a se bilder + at ungene mine likte god Silje og Julie sine blogger

Unknown sa...

gratulere.. litt seint, men kom over naakke som nesten maatte falle i smak for d leiv arne.. :)

http://itavisen.no/sak/501542/Gir_bort_PS3_ved_kj%C3%B8p_av_TV/

e visst kun i australia, saa grip sjansen:)

Reiakvams tur til Australia 2007-2008 sa...

Ha ha Mads den var morsom, jeg tror ikke Leiv Arne skal kjøpe seg noen flere tver nå, men jeg tror det var fristende.