torsdag 6. desember 2007

big 4

hei alle sammen naa er vi paa en campingplass som hete big 4.
her er det en stor lekeplass og bade basseng saa alt er helt topp.
naa er vi i airlie beach. paa lordag den 8 skal vi begynne aa reise nedover igjen til sydney.
den 6 var vi paa great barrier reef. der snorklet vi og stokoste oss. vi fikk lunsj der, der ble vi mette av pasta salat, ris og salat.pappa var aa snorklet en gang paa slutten av turen alene.
men ut paa revet.... der saa vi mange fisker, pappa saa til aa med en nemo fisk. det var mange store aa smaa fisker.men for vi dro paa revet va vi paa en baat som vi maate sette oss i under etasjen fordi der var det glass vindu saa vi kunne se under vann.det var spennende.


hilsen silje

7 kommentarer:

Anonym sa...

hei Silje gratulerer med DAGEN vi håper du får ein fin bursdag den 7/12 .det blir nok litt rart å feire der nede .Dokke må kose dokke .hilsen farmor og farfar .

Anonym sa...

hei Silje etter mine beregninger er klokka bikket 12 der nede og det er blitt 7/12 der nede så gratulerer med dagen håpe du får ei super feiring der nede sellom der er sommer å varmt.

hjertlig hilsen fra Marielle.

Barbro sa...

Grattis med dagen Silje!!

Anonym sa...

gratulere med dagen Silje hilsen oss på Trollaasen

Anonym sa...

Det er så koselig å se på siden deres og jeg er helt grønn av misunnelse det ser helt herlig ut kos dere videre hilsen tante Bjørg på trollaasen Wendy har hatt sin første arbeidsdag i dag etter operasjonen så hun er kjempe fornøyd klemmer til dere alle fire

Anonym sa...

Hei Silje
Gratulerer med dagen 7/12. Håper dere får en fin dag med pizza og sjokoladekake.
Klem fra Sissel, Steinar, Sander og Mads

Unknown sa...

saa kult.. jeg kjenner faktisk ei jente naa som jobber paa Airlie beach.. var ei jeg m0tte i syden i fjor, hun er der naa og jobber som bartender..

Du har fortsatt bursdag paa Hawaii silje, saa GRATULERER MED DAGEN!! :D