torsdag 27. desember 2007

Blue Mountain


Idag har vi vært på sightseeing ca 2 timer kjøring fra Manly. Vi har vært på Blue Mountain, det var fantaskisk flott der. Da vi kjørte oppover så begynte det å regne kraftig og det tordnet og lynte, vi måtte stoppe bilen for veiene ble fyllt opp med vann. Gradene sank ned til 14 grader og det har ikke vært så kaldt her på den tiden vi har vært her, nesten som hjemme dette. Men forskjellen er at den stiger igjen ganske raskt, snart var den på 28 grader igjen og sol.
På dette bildet så viser det de tre søstre og de er henholdsvis 922, 918 og 906 meter høye og det vil si 3000 feet over havet. Så dette er et fantastisk landskap.
Jeg hentet bare noen bilder fra Google, som er et fantastisk flott hjelpemiddel, her får man tak i det meste. Dette bare for å vise dere, skal legge inn litt flere bilder av oss senere. Jeg må bare si det sånn at ikke noen begynner å lure, det er ikke vi som dingler fra det fjellet, så spreke har vi ikke blitt på denne ferien, heller omvendt vil jeg si. Men jeg synes bildet var så fint så jeg hadde lyst til å ha det med. Noen utrolig fine farger.







3 kommentarer:

Anonym sa...

Flotte bilder! men dokke må jo ha fått kuldesjokk dokke i dag he-he.Her øse-pøser det ned,men er meldt en stor sol på nyttårsaften..så vi krysser fingrene.
Kjekt dokke ringte i dag.Vi snakkes
Hilsen bibbi og sr

Birgit Hjelseth sa...

God kveld:-)

Dissa tre søstrene i Geiranger kan en bare glemme. jeg som trodde at vi i Norge hadde det så flott!!

Her er det full storm, måtte kjøpe storm lighter for å få fyr på Princen i dag,ikke et snø fnugg i vente... Ella som fikk seg slalom ski til jul, hm, må visst reise et stykke for å få prøvd de.

Har hatt familie selskap i dag, fullt hus og stormende jubel, er jo det som er litt av jula da.Samle familien og spise og prate, koselig men greit når de går hjem og.

Venter spennt på fortsettelsen, har de preikestolen og???

Klemz

Anonym sa...

Halloen! Vil bare ønske dokke godt nyttår! kjekt å følge dokke på turen! Hilsen Oddhild