lørdag 29. desember 2007

Sydney 29. desember 2007

Idag bestemte vi oss for at vi skulle ta ferga fra Manly og inn til Sydney. Ferga tok 1/2 time og det var en veldig fin tur, der fikk vi se byen fra sjøsiden. Det er fantastisk fint her. Da vi var i byen bestemte vi oss for å gå opp på Sydney tower, der var det 360 graders utsikt over hele Sydney, det var utrolig kjekt å se. Men så skulle vi ta noe som het OzTrek, det skulle være en virtuell virkelighets tur som skulle ta deg gjennom Australias geografi og historie, dette synes vi ikke var noe særlig å skryte av, men been there, done that, er det noe som heter. Nå har jeg lagt inn noen bilder, jeg ser de har kommet litt hulter til bulter, men disse bildene har vi tatt selv, se på de og nyt det.

På vei tilbake fra Sydney, solen er på vei ned, er det ikke fint?Her er fra Operahuset i Sydney, dette er fra sjøsiden og det ble så bra synes jeg.

Her er bildet tatt fra tårnet over byen


her ser dere skyggen som tårnet gir, tenk helt der oppe var vi.




Her ser dere tårnet, tok bildet da jeg stod i gata og så opp.

Her er bildet av broa.


Og ett fra tårnet igjen.









4 kommentarer:

Birgit Hjelseth sa...

God kveld!

Har dere sett den tegnefilmen med handlingen fra Sidney? Satte dere fire inn i rollene, og dere passet perfekt:-)

I går var vi på juleball hos Ketil og Cathrin. Kjempekoselig, med god mat og masse kjekke folk. Sissel og Steinar var også der, og de gav utrykk for at dere er savnet. Vi kom til at vi opplever veldig lite her hjemme...

Bra at dere opplever for oss alle sammen!

Har besøk av tre tante barn fra Gjerdsvika som skal vere til i morgen. Er vel best vi legger oss, de bruker og våkne i fem seks tida...

Kos dere videre!

Sneiks

Reiakvams tur til Australia 2007-2008 sa...

Hei Birgit, det er så kjekt når du skriver melding til oss, det setter vi virkelig pris på. Vi var på kino her en dag og da så vi en film som heter Enchanted, men på norsk heter den Eventyr i New York, den filmen må du ta med deg Ella og se på. Den er så utrolig koselig film, ta med deg alle som du vet har jenter som elsker prinsesser. Det handler om en tegnefilm og så blir de til vanlige mennesker, den er fantasktisk. Leiv Arne likte den t.o.m, han sa han ikke kjedet seg et øyeblikk og så fikk vi litt julestemning siden det var 2. juledag vi så den.
Og en ting til, det er kjekt å høre at vi blir savnet. Jeg savner dere alle sammen, det er rart å være borte så lenge. Gleder meg til å ikke leve i koffert hvis du skjønner. Men ikke misforstå for vi har det bra.
Klem til dere.

Anonym sa...

Steikje flott utsikt!! Dere får oppleve mer enn folk flest!!Hvor går turen etter Manly da?..Må vel bruke den flotte bilen din Leffa!!

(,,vi må prøve å passe på når den Eventyr i New York filmen kommer,hørtes kjekt ut for Synne også..Skikkelig prinsesse dilla)...

Tenk nå er det snart 2008!! Dere vil få en super start på det nye året.
Hvilken dato er dere hjemme?Og Leffa..har du anelse på hvilke helger du er hjemme, ang jobb i februar?
..Vi begynne som smått å tenke på ei bacalao-gryte igjen.Har vel for så vidt ikke innvia huset enda,og tenkte vente til dere kom hjem:-)

Kos dere videre alle 4!!

Klem Barbro

karl-paul sa...

Heisan!!!!
Hørte rykter om at du savner kommentarer......vel her er i igjen. Har desverre vært uten nett i en uke no så sorry...har virkelig ikke glemt dere.
Alt bra her, guttene lettere vill og Mathilde er ei skikkelig selskapsdame som ikke vil sove, Anne-Lin er mindresfornøyd med å ikke få lov til å dra på fest på Ellingsøy på nyttårsaften (hun kan jo overnatte der sier hun....heh e...da ble jo alt mer aktuelt...) og dei i kjelleren styrer seg selv. Alt er som vanlig med andre ord.
Og dere vandrer videre i deres livs eventyr med opplevelser vi andre bare kan drømme om.
Håper julen ble fin for dere, vi koste oss masse.
Vi venter spent på neste innslag, Karianne. Ikke slutt med å legge inn, så kjekt å kunne følge dere.
Stor klem fra oss.