fredag 14. desember 2007

Bilder fra Surfers Paradise

Så var det tid for en dag på stranda, jentene hadde laget seg ei sandhule som de gravde seg ned i, det var gøy helt til de fikk sand i munnen, da grep panikken dem...











Her skrev Leiv Arne navnene til jentene i sanden.





























Leiv Arne liker seg på stranda, han fikk bade i store bølger idag.









Her er vi på vei til stranda....den er lang


Her er på vei til Surfers Paradis, litt frokost må vi ha og når vi er lei av McDonalds mat så raster vi på gresset uenfor, hihi, skulle ha tatt bilder andre veien kanskje?











Her observerte jeg en mann som vasket vindu, det var på blokka rett over veien for oss. Jeg hadde aldri i livet turt dette, ikke om jeg hadde fått mange million for det heller, ALDRI.... men jeg skal aldri heller bo i 20.etasje i ei blokk for det er ganske skummelt og det er veldig u-sosialt. Mamma jeg tror ikke du heller hadde gjort det....






Her er utsikt fra 20. etasje
Surfer Paradis består av lang strand og mange høye hus....














Jentene måtte bade litt, her er både basseng ute og inne, ren luksus.








6 kommentarer:

Redaktøren sa...

Flotte bilder - renspikka luksus !
Her er det vinter igjen ...
Mamma er ute og kjører på Kristin og Cecilie ettersom bilen deres har havarert under ferien til Tenerife.

Redaktøren sa...

Her kommer en hilsen fra Torhild:


hei på dere nå har jeg vart inne å sett på noen flotte bilder igjen herlig å bade her går vi med støveletter og boble kåpe idag har kristin,jonas og jeg vært på et travelt sted som heter moa vi fikk ikke gjort mye i det virvaret jeg reiste hjem bakte anis krigler (nam,nam silje) og rundstykker det var mye kosligere kan dere skrive et kort til oldemor i oslo adressen er lerdalsgrenda 7 1262 oslo hun spør etter dere rart å tenke på at dere er så langt borte ,savner dere men når dere har det bra har vi det også kos dere videre pass på høyden 20 etasje oy oy det er ikke for pyser kos og klem fra mamma,mormor og svigermor fint at dere også ringer

karl-paul sa...

Å herregud for en luksus, folkens!!
Forsyn dere litt for oss og da.
Stranden ser fantastisk ut, og det gjør dere og...smisk..smisk...
Og for ne utsikt fra hotellet...need I say more!!!
Kos dere videre. Klem fra oss

Anonym sa...

DET såg jo kjempe deilig ut!! ikke vanskelig å forstå at dere koser dere!! No e det tidlig morgen,vi fyrer i peisen og venter på at barnas superjul skal begynne..I dag er det kransekakestenger som skal lages,og da er alt gjort.Vi har bestemt oss for å ta oss en liten tur til svigersane til jul,og kommer hjem 2.dag.Så no har vi passa vekk fiskene hi hi.Neida, mamma kommer innom og mater de..Litt rastløs av me så no gler e me til en liten tur.Ikke akkurat til Australia men.bedre enn ikke:-)
Det er mange som drømmer om en nyttårsaften i Sidney,så det tror jeg må bli stas.Det e vel siste året med fyrverkeri her til lands..så i år er det bare å ta av...he he.Benjamin gleder seg til å være ute i gata den dagen,.også får vi hyggelig besøk.Vi får håpe på klart fint vær.. Men men..jula først.
Tror leffa må lage til en lysbildefremvisning-kveld fra turen på gutterommet,.Vi kommer!
Kos dokke videre og hilse til verdens heldigeste
små-snupper!! Og tusen takk for mail til Synne,kjekt at dere husker på..
Klem
Selvfølgelig hilse fra mannen også:-)

Birgit Hjelseth sa...

Heisann!

Vi og kommer på lysbildefremvisning:-)

Har vert i Trondheim i helga og hatt det kjempegøy. Fannt en sånn 80 talls pub med karaoke og quiss, gjett hvem som vannt da:-)Dei blei visst kjempe imponert Trønderane for at en klarer å huske alle de sangene med tekst, dere kan tro jeg var i mitt ess!
Nå går vi inn i siste uka med jobb og skole før jul. Skal bli bra for store og små.
Her e steike kaldt, men vi håper på snø frem mot jul. Er liksom ikke helt jul uten.

Kos dere videre,

Klemz

Anonym sa...

hei,sender en liten julehilsen fra oss på feltet.Ser veldig deilig ut!her er det meldt storm til natta...kos dere videre!