fredag 30. november 2007

Bilder fra Fraser Island som vi var på den 29. november







Her bader vi i McKenzie Lake, det var så himmelsk. Dette må jo være paradis spør du meg, vi har det så utrolig bra her.











Her ser dere litt av alle de trærne som var på øya, og det var det nok av skal du vite, alt på øya var fredet.








Her er bryggen som vi la til ved når vi ankom øya.












Her er noen bilder fra turen vår i regnskogen















Selv Leiv Arne ble liten her i forhold



























Noen bilder fra bussen vi var med i





Bilder inne i bussen













Her trodde jeg Leiv Arne allerede hadde tatt bilde, men det ble jo litt morsomt?












Her var det rester fra et skip som Japanerne kom over med, men når de kom til øya så ble de konkurs og solgte alt som var ombord i båten som kunne selges og lot båten stå igjen. Australierne brukte den under krigen, men siden har den lagt sånn, det er helt utrolig.




























Her var bussen vi satt på med.











Mc Kenzie Lake














Bildet tatt fra ferga på vei fra øya.









Fraser Island var en fantastisk fin plass, her var det så deilig. For å komme til øya måtte vi ta en ferge som tok 40 minuter fra Hervey Bey. Når vi kom til øya ble vi guidet rundt. Vi satt i en buss sammen med 45 andre turister, der var noen fra Norge, Sverige, Holland, Italia etter språket å bedømme for å si det sånn. Det var morsomt å ta denne bussturen, men man skulle ikke ha vondt i ryggen for å være med her, det var det ingen som opplyste om på forhånd. Jeg tenkte mye på deg da Wendy som har vært gjennom den rygg operasjonen, det hadde ikke vært noe for deg. Men det var veldig gøy, for han som kjørte, kjørte veldig fort, dette hadde han gjort før. Det var så humpete for vi kjørte jo i bare sand. Dette er den største sandøya i verden, her er det veldig spesielt, det var dingoer her som er veldig farlige, man skal ikke klappe de eller mate de. Når vi var på McKenzie Lake var det dingoer der som gikk løse og der gikk en bort til en mann som lå og solet seg, han lå helt stille og dingoen snuste på tærne hans, jeg er glad det ikke var meg for å si det sånn.... dere vet.

Vi gikk en veldig fin tur gjennom en regnskog, det var veldig spesielt og veldig veldig fint. Det var bra han guiden fortalte oss om alle de 18 forskjellige slangene som fantes på øya etter vi var ferdig på turen og var på vei tilbake til fergen etter å ha vært der hele dagen. Og han fortalte om alle edderkopper og diverse, herregud jeg hadde aldri gått den turen hvis jeg hadde visst det (tror jeg da!).

Nå har vi kommet til Rockhampton og her bor vi på et morsomt Motell igjen, det er billig og det er med gratis internett.

7 kommentarer:

Birgit Hjelseth sa...

Hei igjen

Å, jeg skjønner ikke dette. For hver gang jeg ser innslag fra dere så tenker jeg, dette må vere toppen. også blir det bare mere og mere. Klarer dere å fordøye allt dette????
De fine bildene, og dei Hollywood beibsa! Dere har iverfall skjønnt meningen med livet!

Klemz

Lillian sa...

hei det var kjekt å sjå dere igjen eg lurde på om dere forsatt var på øya ,og om dere var kommet til bake velberga . er dere snart våkne? kl er 23 her ring om dere kan Vi skal ha fri helg og stortsett vere heime i helga Men må vell ned i løa å rydde litt sidan nissen snart er på veg ,med sekken sin nissen vil lure på kvar SILJE OG JULIE ER I ÅR

Barbro sa...

Hei på dokke! de bade-bilda der kjempe deilige ut.DET klare vannet!! Ser dokke har det flott.Og alt det spennende å oppleve.Vi skal på Bjørn Eidsvåg i Ålesund kirke i dag,og ut å spise etterpå.Skal bli godt å kose seg litt.Heldigvis snart skoleferie og tid til å kose seg i jula..
Vi hadde en aldri så liten sermoni rundt do-skåla i går..ganske så høytidlig også..hehe Synne meinte vi kunne synge en sang(noe vi ikke gjorde)..en av de aller minste fiskene gikk bort.Rett og slett oppspist av sine større venner..naturen er brutal:-)
Ville jo bare si fra,og håper ikke det blir landesorg hos dere..
kos dere så masse videre.NYT livet,fortsatt,.det skal vel noe til å toppe denne ferien.Hilse til jentene..vi har forresten pynta til advent og julekalendere ligger klare.Mangler bare litt snø(for barnas del),så ville det vært topp..hyggelig med førjulstida om man klarer å gire ned imellom.Idag skal vi bake pepperkaker:-)
KOSE DOKKE VIDERE,og hilser selsagt fra mannen også..
-klem

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Sissel sa...

Takk for melding til Sander. Han gleder seg stort postsending......
Håper alt er bra og vi gleder oss til neste referat.
klem

Anonym sa...

Heisann der nede.. Nå var det jaggu mye fine bilder her inne på sida.. For å si det sånn så skinner sola her i Grindvika også..Skøyevika er full av tåke, men huset stikker ut av tåka. Og over tåkehavet er himmelen blå og sola skinner. Nydelig, men kaldt. Ida er hjemme idag med 39,5 i tp og slapp. Mye snørr og hoste. Tid for slikt nå. Nå sover ho godt og jeg nyter en kopp kaffe og årets første julebakst i fred og ro. Jeg og mamma bakte havreflarn, smultringer og krumkaker igår. nam-nam.. Julegavene er straks i boks og adventspynten er på plass. Bare juletreet som mangler nå, så er det jul. Hele familyen skal hit i Grindvika i år. Kan tro det blir liv og røre. Kjekt med unger i hus i jula. Pappa kommer med ribba, mamma tar med kålrabistappa og jeg skal bare dekke på og koke poteter. Luksus.. Dere får pleie brunfargen videre og kose ræva av dere. Det ser hvertfall slik ut:) Gleder oss til dere kommer hjem igjen.. Kanskje vi må ta noen solariumstimer slik at dere ikke blir snøblind?? Hadet godt..

tonny isaksen sa...

Hej alle sammen.

Lige en hilsen fra nord-søen.

Håber at i har en rigtig god tur,men det tror jeg i har,det ser ud til at i rigtig hygger jer.

Rigtig gode hilsner Tonny