torsdag 8. november 2007

Idag reiser vi tilSydney

Hei, ja nå er vår siste dag i Singapore, vi har hatt det veldig bra disse dagene vi har vært her, koset oss masse. Men idag går turen videre til vårt reisemål - Australia. Det skal bli godt å lande imorra tidlig til et land vi skal tilbringe våre neste 11 uker, vi gleder oss masse. Vet ikke når vi får nett tilgang igjen så vi får prøve å oppdatere dere etterhvert. For å si det sånn så har vi det bra nå og vi ser frem til å komme frem, jentene gruer seg litt til den lange flyreisen, men der er filmer å se på og andre ting å gjøre så det vil nok gå fort. Men nå venter de på meg på taket, de er og bader og jeg også skal bade før vi pakker sakene våre og forlater rommet.
Dere får kose dere i regnet - så holder vi kontakten. Bare skriv inn her for det er så kjekt.

4 kommentarer:

Barbro sa...

ja her regner uten stans.jo forresten,det var en dag det ikke regna,for da snødde det!! så,bare nyt livet i varmen!! høres ut som dokke har det topp,men den ordentlige turen begynner kaskje i australia,.når dokke ferdig-flydd?
her er jaffal alt ved det gamle.,og vi har influensa:-(
fiskene har det bra.vi skal avgårde å kjøpe mer mat og en plante etterpå.men nå skal jeg lese på naturfagprøve,.ikke likt for alle nei;-) hihi nyt livet,kos dokke,og ta masse bilder!!
klem!!

Sissel sa...

Så flott dere har lagt inn bilder. Fortsett med det hvis dere har mulighet.Det var forresten veldig kjekt å se og snakke med dere på pc'n i går....

Redaktøren sa...

Det er bare meldt 19 grader i Sydney havn idag/imorgen . Lørdag blir det en god del regn - og det er meldt på yr.no 19-20 grader en hel uke fremover,

lilleb.14 sa...

jaja her snør det.....kos dere!!!