onsdag 7. november 2007

Singapore

Ja nå har vi kommet oss til Singapore og vi har nå vært her i 2 netter og vi har koset oss veldig i varmen. Her har vært 35 grader i skyggen og 30 grader på kvelden/natta. Takk Gud for aircondition, det er godt å komme inn på kjøpesentrene for å kjøle oss ned, stakkars Leiv Arne.... han hater shopping - men hvem har handlet mest på denne turen hittil det er han - ha ha..



Nå sitter vi på hotellrommet og skal til å legge oss, for nå er klokken snart tolv, vi ligger 7 timer foran dere som er i Norge.



Har lagt inn litt bilder som vi har tatt på turen, det kommer mer etterhvert... vi har det iallefall fint.... klem til alle.










Her sitter vi på flyet fra Oslo til London og jentene fikk sitte ved hvert sitt vindu.
På turen fra London til Singapore satt vi på en 4-seter midt i flyet med tv og masse filmer.



















Her bader Silje og Julie i bassenget på taket på hotellet vårt i Singapore








Her er bilder fra Little India og her var det nok lys for å si det sånn - de feirer nyttår visst i disse dager så de hadde skikkelig pyntet gatene.














































Noen bilder fra vi var på Akvariet på Sentosa. Klarer dere å se Nemo?
































For å komme seg over til utkikkstårnet så måtte vi gå over en taubro. Og når vi har kommet over så setter far og datter seg i skyggen for å kjøle seg ned litt, vi venter på at Delfinshowet skal begynne og gleder oss til det. Idag ble det bare så varmt 34 grader sa de at det var.














Leiv Arne nyter utsikten - det er så varmt her.
























Når Delfinshowet skulle begynne så ble det så urolig i folkemengden, jeg trodde at det var noen som hadde kollapsen pga varmen, men så feil kan jeg ta - der var en slange. En mann som kom fra USA tok tak i slangen og fikk fanget den og plassert den trygt opp i en eske. Det var ikke første gangen jeg så slange idag for når vi var på akvariet så var det en mann som stod ute og som løftet lokket av en bastkurv og der lå det en diger gul slange, du skal tro jeg skvatt til. Leiv Arne og jentene lo høyt av meg. Leiv Arne mente det var dumt han ikke hadde med seg filmapparatet og filmen meg, men det er jeg glad for at han ikke hadde for å si det sånn.



Silje nyter utsikten fra tårnet på Sentosa

















5 kommentarer:

kristin sa...

Hei og hå!
var såkjekt å høre fra dere idag.det er så utrolig rart at dere er så langt vekke. Det virker som det er varmt og lommert, men er det så mye sol?
Her er det mørkt og trist. men vi koser oss for det. det er bare 2 og en halv uke til vi skal til tenerife, så det er deilig å tenke på. Bare rusle rundt og gå tur og gå på cafe og ta livet med ro.. ja ja. I morgen reiser dere til Sidney og det blir spennende da...
klem

Birgit Hjelseth sa...

Heisann

Å, dette blir bra! Her er det 0 grader og snø storm!! Måtte kjøpe mere vanter i dag, fordi alle var våte, så kos dere med korte topper og shorts.:-)
Skulle likt å se fjeset ditt Karianne når du såg den slangen i kurven!
Ta vare på hverandre og nyt hver eneste dag. Dette blir minne for livet. Klem

Barbro sa...

artige biler!! ser ut til at dokke får oppleve masse!! -er maten spennende i Singapore? (til leffa:vil du se å få på deg en shorts når det er 34grader!)MÅ HØNE-PØNE LITT hi-hi
kos dokke videre og hilse masse til jentene!!skal hilse fra Svein Rune også
klem

Reiakvams tur til Australia 2007-2008 sa...

Hei Ja det var sant det Bibbi, vi var og handlet shorts og t-skjorte til han senere paa dagen. Det er ikke maate paa ka han driver med...det er bra du er honemor (her er ikke riktig bokstaver, de 3 siste her)

Lena sa...

Hei, alle sammen!
No har vi fått lest og sett bilder fra turen deres så lang, det høres og ser hærligt ut:) Nyt det...her er det snø, kaldt, sterk vind og det som er...brrrr.. Det er bra jeg ikke er med dere på tur når dere ser så mye slanger, da hadde dere fått show da...:)Skulla likt å sett deg, Karianne!!:)Anders er veldig misunnelig på Julie og Silje som slipper skole. Han lurer på om dere har sett noen kenguru og tiger? Håper dere fortsatt har det bra, kos dere masse videre!
Mange klemmer fra Lena, Arve og Anders