onsdag 28. november 2007

Til Schlumberger gutta





Ja sånn var det her......












Hei, ja nå var det endelig jeg som skulle slippe til på maskina, sånn er det å ha 3 damer som slåss om å få skrevet litt her. Må vel få lagt ut bilde av bilen.... skal se om jeg får det til. Dette er en Toyota Aurion, med 3,5 liter og 260 HK, FIN FAMILIEBIL.


Har nå vært her snart 1 mnd og har 27-30 grader og sol, så jeg savner litt Valhall kan man si......... Ser at dere er inne og leser og følger med oss når vi er på tur, men Sajjad, fikk ikke til å legge inn kommentar med deg for det var bare for teammedlemmer og det var visst ikke jeg....


Vi skal reise nordover til Great Barrier Reef for å dykke og så ned til Sydney for å feire jul og nyttår der (nyttårsfylle sammen med Sajjad???). Til Patrick og Hans Arne, det er bare å bestille flybilletter å komme, det er absolutt knallbra. Mell og Ebbe, nå er vel cabsheaten oppdatert?


Kommer hjem i slutten av januar og starter i nyejobben 1. februar, kommer til å savne dere etter 5 fine år i coil tubingen.


Det er kjekt at jeg også får kommentarer så dere må fortsette med det. Vi skal legge inn flere bilder etterhvert, men det australske internett er ikke noe de kan skryte av... det går veldig sent.



3 kommentarer:

Birgit Hjelseth sa...

Hei Leffa

Har ikke du et bilde av den bilen forfra da?..
Høres ut som om dere har det bra. Her er det snø og minus grader, så kos dere:-)

Anonym sa...

Hei hei :)
Hva er nyejobben? Hos oss??? :)
-stine, med2-

Lillian sa...

Hei ,igjen alt som før .Skulle hilse fra Vatne.I dag er her regn igjen og snøven er nesten borte .I helga er det Advent og vi må vell henge opp utelysa og pynte litt !dette får dere nok til å lengte litt heim? Vell vell dere har det bra der dere er ,kos dokke .STOOOR klem fra oss heime .