lørdag 19. januar 2008

Canberra 19.januar

Hei, ja nå har jeg tatt på meg langbukse og støvletter, tro det eller ei. Her regner det og tåka ligger langt ned i fjella. Det var faktisk litt deilig å kunne ta på seg langbukse igjen, men jeg håper det bare blir idag. Nå vil vi ha litt finevær til vi skal hjem, men det ser ikke lovende ut....... men vi må jo avklimatisere oss litt også før vi kommer hjem.
Nå skal vi på teknisk museum så vi skal gå i hvert øyeblikk. Vi har ikke internett her mer nå for vi har betalt for ett døgn her på hotellet.
Men imorra når vi skal reise herfra så er vi ikke sikker på hvor vi skal, tenkte vi skulle kjøre til Wollongong, men hvis vi ikke får tak i hotell der så reiser vi direkte til Sydney og finner oss noe fint der. Det er 40 mil herfra til Sydney så det er ikke lange biten, dere vet med den bilen vi har så går det unna... haha. Når vi kom til Canberra så var det faktisk jeg som kjørte og dere husker det skiltet som jeg tok bilde av om at de kjører på venstre side her i Australia. Kjøringen går faktisk over all forventning, jeg trodde ikke jeg kom til å tørre å kjøre jeg, men når Leiv Arne absolutt skal ha seg ei øl innimellom så må jeg jo bare..

Jeg håper du hadde en fin dag igår da Kristin, håper fiskesuppen var god, skulle ønske jeg var der. Jeg ble litt misunnelig når jeg snakket med svigermor i dag tidlig og hørte de hadde spist spekekjøtt og poteter, å det er bare så godt, skulle ønske vi kunne være der også. Norsk Melkesjokolade også gleder jeg meg til, og til fiskeboller og hjemmelaget blomkålsuppe, potetball, nei nå får jeg vann i munnen så nå må jeg slutte her.
Dere får ha en fin dag hjemme og Sissel, Steinar, Sander og Mads dere får ha riktig god tur til Gran canary, det blir så bra.
Klem

6 kommentarer:

Anonym sa...

heia!!
Da er klokka halv sju om morningen,og vi er oppe før småfuglene...hi hi
Det hvite fine dekket Birgit snakket om,regnet vekk i natt..Ålesund er ikke akkurat vinterland.Det er tilogmed observert snøklokker ute! Da nærmer det seg syns jeg,.også er de så fine!
Heile bygda er forkjølt med feber.Det må jo nødt til å gå gale med pluss og minusgrader annenhver dag.
Ellers er alt ved det gamle.Barnehage,jobb og skole.Jeg skal på konsert med Idol-Bjørn Johan på skolen...Og skal be om autograf til snart alle ungane i feltet he-he

Dokke har vel innspurt på bading og kosing no den siste uka.Hverdagen kommer snart å tar dokke:-)

Blir vel litt deilig også.Syns jeg kjenner følelsen av å låse seg inn i huset sitt,og sove i sin egen seng..det er nå deilig det!
Dokke blir vel overøst med besøk når dere kommer.,og vennene til Silje og Julie vil vel "bo" hos dokke den første tida..hi hi
Vi snakkes og sees snart!!

Hilse til jentene;-)

(PS fiskene har det bra,og har fått seg en ny liten plante.)

KLEM barbro -og Svein Rune hilser også..

Anonym sa...

Da snør det ute igjen,,.lava ned!
Ustabilt.. he-he
-Hadet:-)

Anonym sa...

Hei det er så kjekt kvar morgon å sjå på sida dokka ,så dette er nok noko dere bare måå forsette med når dokke kjem heim?? Her er ikkje noko nytt sidan i går ,bare litt meir vondt i halsen og forkjølelse ,som ikkje vil slippe taket .Det er best å halde seg inne .Vi venter på dere .stoor klem fra meg og Jacob til dere alle .

Anonym sa...

HEI!
Å så fine bilder da og så fin natur. dere er jo i drømmeland. Og de søte bjørnene da.
Nei, dere må nyte den siste uke nå. Bare innhalere opplevelser. Her er det skikkelig ruskevær idag.Det var så deilig å se bilder fra sommerlandet dere er i. hediggriser.. klem tante k.

Anonym sa...

HEI KARIANNE!!
For ei fantastisk side du har laga når dokke har vore på tur- eg er litt treig, men tok omsider turen innom idag. Kjekt å sjå på alle bilda du har lagt til av deg og familien din, ser ut som dokke har hatt ein fantastisk tur- minne for livet. Eg vart veldig misunneleg på sol, strand og ferie...her heime er veret heilt forferdeleg idag regn, sludd, hagl, snøv..og tru det eller ei, men sola har også teke seg ein tur! Vi må treffast eingong etter at du kjem heim, sikkert mange som ventar på å møte deg no i begynnelsen, men vi må prøve å få til noko snart! Kos deg siste dagane på tur!
Stor klem frå Annbjørg;)

Birgit Hjelseth sa...

Hei på dere

Nå sitter vi her, kl er tre om natta og vi er litt fante-brisen :-). Har vert borte med Karl paul og Linn og løst noen verdensproblemer og litt til. Alle barna sov fredelig, så endelig ser det ut som de er blitt friske.

Snøen laver ned og vi såg ut som snø-manna begge to da vi kom hjem. Ikke for at vi datt, men fordi det var sånn klebe snø vet dere. Kjempefint!

Kos dere og jeg satte kjempe stor pris på at du ringte til meg fredag Karianne, det var kjekt å høre stemmen din.

God natt da.