tirsdag 22. januar 2008

Wollongong 22.januar 2008

Ja nå begynner det skikkelig å gå mot slutten av ferien vår, dagene går så altfor fort. Igår regnet det og da benyttet vi sjansen til å gå på shopping, eller dvs jeg og Silje gikk på frisøren og Leiv Arne og Julie var på internettkafe. Nå har vi internett på hotellet som vi er på og det er så bra. Vi går igrunn bare nå og venter så det er ikke så mye innhold i dagene. Men idag er det fint vær her så vi har gått til butikken for å handle. Nå skal vi snart grille svinefilet og lage fløtepoteter, nam nam. Det skal bli andre boller når vi kommer hjem, det er som jeg sier, man kan ikke fortsette å være på ferie når vi kommer hjem, da må man jobbe og være seriøs, eller hva synes dere? Gleder meg til å komme hjem til grovbrød, her er det mest lyst brød, går nesten ikke ann å få tak i grovt brød, det som de sier er "grovt" er litt grove skorper, men helt lyst inni, så jeg vet ikke helt jeg...
Jeg tror jeg må fortsette å skrive på bloggen vår når jeg kommer hjem også for det er kjekt å skrive her inne og det er så kjekt å få kommentarer fra alle dere hjemme. Men det blir jo ikke så kjekt for det er jo ikke så mye som skjer hjemme og ikke så mange plasser som vi besøker.
Leiv Arne stod i heisa opp til leiligheten isted og så stod det ei dame der og en gutt og de snakket norsk, det er ikke så mange norske vi har møtt på her nede igrunn, men det er kanskje like greit kan man si...Utsikten fra leiligheten vår i Wollongong.
Her lager vi til taco som Julie elsker, hver gang vi spør hva vi skal ha til middag så svarer Julie TACO....så nå fikk hun viljen sin..
Her var vi ute og spiste middag og bestilte kylling, det var bare så mye mat og det var så utrolig godt, vi koset oss masse.
Her er fra leiligheten vår i Wollongong, stua.
Her er kjøkkenet
Og her er main bedroom
Her var vi på teknisk museum og der var det en plakat over verdens høyeste mann så da måtte vi ta bilde av Leiv Arne ved siden av, han ser jo ut som en liten pingle ved siden av han derre der.
Her er Silje i full konsentrasjon.
Her er Julie, hun ser så fornøyd ut.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei ,og godmorgon eg er nyleg starta på jobb kl er 07 og som vanleg må eg inn for å sjå om det er noko nytt med dere .Det ser ut som om dere forsatt har det bra . V i er på nytt ute av nettet, så no veit eg ikkje om eg orkar å bale med dette meir . alt er iorden med alle så vidt eg veit .Ute er det 0-1 minus og 3-til 10 cm snøv eller surpe .Hils og godmorgon klem til dere fra mor .

Birgit Hjelseth sa...

Heisann

Den fine leiligheten da! Og utsikten ut over fjorden. Nesten som på stua hjemme, bare litt varmere kanskje..

No har jeg og Linn begynt og trimme. I går gikk vi tur i den snø kava, men det var kjempedeilig! Bare det at sjokkisen kom frem utpå kvelden når jeg skulle kose meg med en dansk serie jeg følger med på. Men det hadde vert verre om jeg bare spiste sjokkis og ikke trimma. Og i kveld skal jeg ut og spise middag med jobben. Kanskje jeg må gå to tura i morga..

Kos dere, tenk neste tirsdag er dere hjemme.Ferske grovbrød med brun ost på, er ikke i så verst.

Sneiks

Anonym sa...

inne igjen .ja her er det bare å prøve eg setter på igjen i 23 tida om eg husker det ,måtte gå fra jobb i dag influensaen kom og tok meg .ja ja ,den forsvinner nok igjen .

Anonym sa...

HEI IGJEN.
Nå er kl. snart 23:00. Torgeir spiller kamp i Sunnmørshallen. Jonas har nettopp sovnet og Cecilie og Sebastian er hos Petter.
Så nå er jeg helt alene så jeg å bilder fra der dere er. Ring meg imorge lig da? kl. 08:00 - 09:00. Det ser ut som dere har det veldig bra. Den middagen med kylling på så veldig god ut. Nam nam. Vi får bake grovrød til dere kommer hjem da og kjøpe leverpostei og brunost. Gleder meg sånn til dere kommer, klarer nesten ikke vente...

karl-paul sa...

Tjohei!!!
Smugle hjem litt av den middagen da.....please...den så vanvittig god ut...hehehehehehehehehe
Prøver å trimme litt igjen, kanskje mest for velvære og det å komme seg ut av dørene...

Jeg og Mathilde sitter her hjemme, kl er 09.18 og guttene er i barnehagen, mannen på jobb og Anne-Lin på skolen. Nyter stillheten..

Og dere har det fortsatt topp ser jeg...må være en litt trist følelse å skulle ende eventyret, samtidig godt å komme hjem.
Vi syns ihvertfall det blir godt å få dere hjem igjen.

Alle her er nesten friske igjen etter en laaaaaaaaang sykdomsperiode. Nå er det Lillian som har fått det, var bare ho igjen så det måtte komme.

Vi har bestilt oss aleinetur til Brighton i mai, så har vi noe å se frem til og jobbe mot. Bare 8 uker til jeg er tilbake i jobb, og mannen jobber jo mye, så dagene renner avgårde før vi har fått summet oss.

Nyt siste dagene.
Klem fra oss