torsdag 24. januar 2008

Siste dagen på stranda - uff a mei

Ja ja, da var det gjort for denne gang. Idag hadde vi siste dag på stranda, det var litt trist, sjøen er så deilig å varm her og det er så godt. Men akkurat her vi har vært nå har det vært veldig mye bølger og det er litt travelt synes jeg. Jeg fikk låne brettet til Leiv Arne og skulle "seile" på bølga... men hvem var det som fòr rundt og under og langs bunnen og inn på land, det var meg. Jeg hadde på meg solbrillene mine, for ellers ser jeg jo ingenting (de er med styrke), men svopp så var de vekk og vi fant de ikke igjen... hm da får vi prøve reiseforsikringen og se om jeg kan få dekket de. Det er jo så greit å ha solbriller med styrke, jeg tenkte at jeg var glad det ikke var tidligere på ferien for det har blitt slitsomt å ikke ha de i denne solen.
GRATTIS Barbro, jeg så på sumpen at du hadde vunnet, det var jo kjempebra, Julie lurte på om hun kunne få det med deg, men jeg sa at vi kanskje kunne reise ilag ut en dag på våren. Og du ja jeg vil gjerne være med deg å gå turer, kanskje vi kan slå oss sammen med Linn og Birgit og kanskje noen andre også har lyst å gå tur. Kanskje vi skal lage en GÅ BLOGG.... Fortelle alle hvor vi har gått og hvor langt og om det er å anbefale eller?? Ha, ha bare noe ideer jeg fikk. Det er jo bare så deilig, det hadde vært greit å gå ned noen kiloer nå etter denne ferien og fremover til sommeren. Men nå har jeg så lyst på sjokolade, hva er det med sjokolade, det er det samme som røyk, man blir litt avhengig av det, desverre. Men jeg vet jo også at jeg klarer å holde opp å spise sjokolade bare jeg er innstilt på det.
Imorra reiser vi til Sydney igjen for å være der de 2 siste dagene. Jeg har jo bursdag på selveste Australian Day og det er visst litt liv og røre ved havna da så det skal bli kjekt. Holder på å sjekke opp hotell for når vi reiser herfra denne leiligheta så skal vi ikke lage noe mere mat selv lenger, da blir det restauranter de siste dagene, men det er ikke meg imot.

8 kommentarer:

Redaktøren sa...

Det er vel like før Dere lukker bloggen nå - så vi får trøste oss med blogg fra Hawai'i .
Mads har blogg på denne adressen :

http://www.misternation.blogspot.com/
På forhånd gratulerer med dagen lørdag og god tur hjem -

Håper Dere finne et medium som Dere kan lagre denne bloggen på -
Her står vi i kø for å ønske Dere velkommen tilbake til "høst"-landet . Idag og imorgen blir det vel orkan og store nedbørsmengder og springflo !!
Kan du ønske mer ?

Birgit Hjelseth sa...

Hei på dere igjen...

Jeg er med på den gå-bloggen:-) Og Karianne, du klarte å slutte å røyke, jeg har både røyken og sjokoladen du har bare sjokoladen. Og noe må du jo ha!!!

Forresten, jeg er på jobb og det står ei diger sjoko skål på benken rett bak, så lenge varte den.

Kos dere masse på resturant, svi av alle pengene dere kan overse:-)

Klemz

Anonym sa...

Hjemmestekte grove brød med deilig nosk pålegg og iiiiskald melk,fiskegrateng,kjøttkaker,blomkålsuppe,pinnekjøtt,potetball,brennsnut,sosekjøtt,ovnsbakt laks,steik og surkål,bacalao...mmmmm

Det blir vel noe å glede se til når dere kommer hjem også:-)

Det blir kjekt å se dokke! (men vil savne bloggen.Fast rituale det..en kopp kaffi og inn på bloggen hver morning)

vi ser frem til en lysbildekveld på gutterommet;-)

-snakkes

Anonym sa...

Hei..da har det blitt lørdag hos dere..ville bare si GRATULERE MED DAGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klem fra B+SR

Anonym sa...

Hei Karianne
Ikke mange dager igjen. Tusen takk for flott blogg dere har laget på reisen. Syntes det ikke er lenge siden dere dro jeg - så er det jo nesten tre mnd siden allerede. I morgen er det den største dagen av alle - du fyller jo år;) gratulerer så masse, får heller gratulere deg ordentlig når dere har kommet hjem men da regner jeg med tlf linjene gløder en stund. Hils mann og barn. Klemmer fra Hanne

Anonym sa...

Gratulerer med dagen! Håper du får en fortreffelig dag - og god tur hjem!

karl-paul sa...

Heisan!!!!
Dette blir siste innlegget på bloggen for denne gang....det har vært kjekt, men blir enda kjekkere å kunne gi dere en god klem. Vi gleder oss masse til å se dere. Karl-Paul drar til oslo på tirsdag, men dokke skal ikke se bort fra at e kanskje kjører bortom likevel.
Dere har nok hatt det fantastisk, men blir vel litt godt å komme hjem og??????
Ha en trygg reise hjem og så sees vi snart. Gleder oss.
Klem, klem

Birgit Hjelseth sa...

Heisann!

Hva i all verden skal vi gjøre på sene kvelder når det ikke blir noen blogg og følge med på? Vi får bli flinke til å besøke hverandre, vertfall:-)

Tusen takk for koselig kort vi fikk i posten i dag, henger på kjøleskapet!

God tur hjem. Vi kommer på besøk etterhvert når familien har fått sitt:-)

Klemz