tirsdag 1. januar 2008

Nyttårsfeiring Sydney

Her er vi i Botanic Garden, som er en park som ligger inne i Sydney. Der var ikke mindre enn 29000 mennesker der, så det var veldig fullt. Sajjad er en kompis av Leiv Arne, en arbeidskollega som ville være sammen med oss å feire nyttår, det var veldig koselig. Julie tok bildet så hun var ikke med her.


Her står Silje og Julie, de venter spent på nyttårsrakettene. For å komme oss inn i parken måtte vi stå i kø i 1 1/2 time, det var utrolig masse folk, men det var verdt ventingen, det var vi enige om alle samen. Vi kom til parken ca kl 14 og familieoppskytingen med raketter var kl 21, men vi spiste, leste litt, hørte på musikk og spilte kort for å få tida til å gå.



Her er jeg i parken, i bakgrunnen ser dere broa som rakkettene skytes opp fra og så er det det fine operahuset da. (ps; har jeg ikke fått meg fin jakke, hihi skikkelig turist).




Her ser dere bilder som vi tok inne i parken, her er det sild i tønne, men folk koset seg, det var fint vær og sola skinte. Det var 25 grader da vi kjørte hjem og klokka var 02.

Her ser dere alle båtene som var på sjøen. Jeg bestemte meg for at neste gang vi skal til Sydney så skal vi være så rike at vi skal være ombord i en av de båtene som ligger der, for det må jo bare være så utrolig bra. Er det noen som vil være med oss om ca 10-15år?



Her spiller Sajjad, Julie og Silje kort, det var idiot det gikk på her, de koset seg.




Her er alle doene som var her, men det var nok kø så man måtte virkelig planlegge hvis man skulle på do, haha, det er ikke alltid like lett, men. Det var mange nordmenn her, for de hørte vi overalt.


Her ser dere igjen mengden av folk som befant seg i parken.

Jeg håper dere hjemme også hadde en fin nyttårsfeiring og at ingen ble skadet av rakettene. Vi hadde kjøpt stjerneskudd til jentene, men de hadde vi glemt hjemme så vi bestemte at de kunne vi kose oss med på verandaen når vi kom hjem. Men når vi kjørte hjem igjen på natta så spurte de om ikke vi vær så snill kunne ta stjerneskuddene dagen etter for de var så utrolig trette. Vi kom hjem og jentene la seg, og de sovnet med det samme, sliten etter hele dagen.
GODT NYTTÅR - HÅPER VI ALLE FÅR ET FINT ÅR I 2008

NB: Desverre så fikk vi ikke til å ta noen fine bilder av selve rakettene, men vi tok film. Kan ikke legge ut film her så det får dere se når vi kommer hjem. Kanskje Sajjad vil sende over noen bilder til oss også etterhvert for han hadde et bedre kamera for å ta bilder på kvelden.

7 kommentarer:

Lillian sa...

hei igjen ja no er den fyrste dagen av 2008 nesten over ,i morgon er det velll på jobb igjen ,og der er nok å gjera .eg har hatt fri i 13 dagar så det er på tide å ta tak på alle listene igjen .Håper dere kan forsette å krive på denne sida vidare det har vore så kjekt å få fulgt med i denne flotte turen stooor nyttårsklem fra oss her heime .

Birgit Hjelseth sa...

Heisann

Filmen var kjempebra, stod absolutt til forventningene:-)

I dag er det jobb igjen, Ståle og guttene har fri. Jentene som kommer først igang. Ståle reiser til Oslo i morga på kurs og jeg og ungene er home alone til fredag.Så er det plutselig helg og fri igjen, greit med en slakk start.

Håper dere fortsatt har det bra, skal vel begynne og bevege dere igjen.

Ha en flott dag og ta godt vare på hverandre!

Klemz

Anonym sa...

Hei på dokke!!
Nå har vi rydda bord jula...og gleder oss til vanlig mat igjen.Kanskje litt xtra med knekkebrød og grønnsaker? he-he

I morgen er det skole igjen,så det er bare å komme se tilbake til hverdagen.Men,snart vinterferie:-)
...og tidlig påske i år..så blir jo litt ferie å se frem til som student.
Hvor har dere lagt reiseruta videre da? Sett litt fra Sidney på tv.,og var vel pittelitt bedre raketter hos dere.kremt..

Ellers har vi minus grader og stålende vintervær.Ikke et snøfnugg til ungane sin fortvilelse.Alle har fått ski til jul,,så vi får heller finne snøen om snøen ikke finner oss:-)
Kose dokke masse der under.Bare snakk om uker no,så er dokke tilbake til kalde nord.
-klem Barbro &resten av gjengen

karl-paul sa...

Hei!!!
Godt nyttår til dere alle. Godt å se at dere har hatt det gøy på nyttårsaften og. Vi var hjemme og koste oss med det.
Men må få si at vi savner dere masse og gleder oss til dere kommer hjem.
Tobias vil stadig vekk på besøk til silje og julie....han forstår ikke dette med at dere er så langt vekke. Så dere får se å komme dere kom snart...ikke lenge igjen no.
Kos dere videre.
Glad i dere alle sammen.
Klem fra oss

Birgit Hjelseth sa...

God kveld!

Nå er klokka 11 på kvelden her hjemme og det er første gangen jeg har satt meg ned for meg selv i dag. Glad jeg ikke er alenemor på heltid, for det er jammen travelt! Får prøve å oppføre meg orntlig :-)

Her er det kjemepekaldt! Kos dere med varmen, det er ikke lenge til dere er hjemme igjen, og da er det kun stil-longs og ull ragger som hjelper...

Glemte å si at vi vil vere med til Sidney om 10-15 år:-)

Håper allt er bra!

Sneiks

Anonym sa...

Heisann
Nå er det jammen fredag igjen og det skal bli godt med helg. Det var hardt å begynne på det nye året, men godt å komme i rutine igjen. I går rydda jeg ut jula og var en tur på klubb etterpå. Her er fortsatt kaldt, men det er nydelig vær. Gleder meg til å få neste referat fra dere... Ta godt vare på hverandre.
Klem fra meg

Anonym sa...

hei alt som vanleg her heime .bare så dere ser det er liv i oss ,no når vi ikkje har fått tak i dokke på 2? DAGAR . tru kva dei gjorde før i gamle dagar ? då var mange borte i fleire år utan att dei heime viste noko ,det er bra vi har dataen !? stooor klem fra mor .