onsdag 23. januar 2008

Wollongong på stranda

Her er fra stranda på Wollongong der vi er nå, det er så fint, men det er masse bølger. Dette er ei patruljert strand, dvs at når man skal bade så skal man holde seg innenfor flagg som er merket. Idag fikk vi se at det er greit å holde seg til reglene for når vi satt der så var det ei jente som kom seg utenfor flaggene, hun rekte handa i været og trengte hjelp. Livvaktene så det og en sprang ut med brett for å hjelpe henne og fikk henne trygt inn til land igjen. Hun satt lenge ved sjøkanten og venninnen hennes holdt rundt henne, tror hun fikk seg et sjokk, håper hun husker dette og vil holde seg innenfor flaggene neste gang. Men bølgene er så sterke så man driver ganske fort unna land. Leiv Arne og jentene har sånne brett og det er morsomt å flyte på bølgene innover til land, jeg får prøve det jeg også og synes det er morsomt. Jentene er så flinke og vi passer godt på de.
Her er Julie, hun storkoser seg og vil ikke dra fra stranda.
Her er Silje, hun også elsker å være på stranda.
Leiv Arne også liker stranda godt - han blir som en liten unge når han er ute på de bølgene.
Her er et sjøbasseng som var laget til for de som ikke liker bølger. Dette var helt flott laget til og så deilig vann. Men dette blir litt for kjedelig for alle, når vi er med sjøen så er det greit med bølger.
Her koser jentene seg.
Her er fra stranda igjen, her kan dere kanskje se flaggene som er satt opp??

2 kommentarer:

Birgit Hjelseth sa...

Heisann

Å, jeg forstår ikke hvorfor dere begynner å lengte hjem. Det ser ut som det er tatt rett ut av slike kataloger! Det lyser av jentene, ser at de koser seg.

Her er ikke så mue nytt. Jeg og Linn skal gå tur igjen i kveld, ingen sjokkis, hverfall ikke før i overmorgen:-)

Kos dere og ta godt vare på hverandre. Det er siste del av tiden som for dere blir regnet som ny tidsregning. Før dere var på tur - etter dere var på tur.

Enjoy yourself

Anonym sa...

Ser kjempe godt ut!! Brune og fine..verre med oss vinterbleike her hjemme..
Får nesten dårlig samvittigehet når folk begynne å trimme til sommeren..uff.kanskje vi skulle dama oss opp vi også Karianne? ..og litt mer standhaftig enn den ene turen vi gikk forrige gang!!he he.Men turen var lang iallefall ,tjihi.
Bare det blir vår snart! Vi e litt leie denne vinteren..i dag er jeg og benjamin hjemme,med oppkast og magesjuke..mannen akkurat frisk..
men men sånn e det.
Vi skal en liten weekend tur til Køben siste helga i februar.Det blir godt å stikke av litt..
Noen gleder seg til å reise og noen gleder seg til å komme hjem..
Vi snakkes:-)